Back to careers

Careers

Stagiair Office Management

Geen dag is hetzelfde als stagiair Office Management! Wij zijn op zoek naar een type die de spin-in-het-web kan zijn en ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt!

Enschede (NL) / Internship

Geen dag is hetzelfde als stagiair Office Management! Jij creëert en faciliteert een succesvolle werkomgeving voor een groeiende en dynamische organisatie. Je hebt veel energie en weet hoe je een glimlach tovert op het gezicht van onze klanten en je collega’s. Je bent dienstverlenend, hands-on en gaat een uitdaging (juist) niet uit de weg. Wij zijn op zoek naar een type die de spin-in-het-web kan zijn en ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt!

 

Wat doet Datatrics?

Datatrics helpt klanten customer journeys te creëren die relevanter en persoonlijker zijn voor hun eindklant. Door relevante content te laten zien op het juiste moment, zullen eindklanten eerder tot concrete acties overgaan. Datatrics combineert interne databronnen van de organisatie waar we ons platform voor inrichten met externe databronnen zoals weersvoorspellingen en data vanuit het CBS. Hierdoor kan er per klant een 360-graden profiel worden opgebouwd. Op basis van dit profiel personaliseert Datatrics zowel websites, e-mails, als advertenties en dit helpt om de conversie met minimaal 10% te verhogen. We werken voor zowel multinationals als klanten in het MKB. Onze focus ligt op een tweetal branches; E-commerce & Retail en Travel & Leisure. Op dit moment bestaat ons team uit ongeveer 16 collega’s en verwachten het komende jaar het team uit te blijven breiden.

 

Wat doe je als stagiair Office Management bij Datatrics?

Als stagiair Office Management zorg je ervoor dat al je collega’s een fantastische en zorgeloze werkdag hebben. Je ondersteunt onze Office Manager vanuit de Green Orange groep voor Datatrics en je dagelijkse contact over de werkzaamheden zal je vooral hebben met onze Client Success Manager. Je houdt je dagelijks bezig met het doorvoeren van diverse bestellingen, ben je de contactpersoon voor onze leveranciers en ben je verantwoordelijk voor onze social media kanalen. Je ontvangt onze gasten in het pand en draagt er zorg voor dat ze zich gelijk welkom voelen. Daarnaast horen administratieve taken ook bij de job. Denk aan een stukje planning, inboeken van facturen, bankmutaties verwerken en voorraadbeheer. Ook zal je enkele HR-gerelateerde taken op je nemen. Je neemt contact op met sollicitanten en draagt zorg voor het onboarding proces van nieuwe medewerkers. Je helpt met het organiseren van een bedrijfsborrel, trainingen of meetings. Je bent breed georiënteerd en pakt zaken snel op. Al met al een hele afwisselende en uitdagende stage. Je gaat je geen moment vervelen!

 

Deze vacature is perfect voor jou als je:

 • Een opleiding op mbo of hbo-niveau volgt
 • Proactief bent en graag initiatief neemt
 • Interesse hebt in marketing
 • Nauwkeurig en zorgvuldig te werk kan gaan
 • Een passie hebt voor het organiseren en faciliteren van de ideale werkomgeving
 • Onze klanten & collega’s iedere dag een glimlach wilt bezorgen
 • Goed zelfstandig kunt werken

 

Wat hebben wij jou te bieden?

 • Een werkplek waarbij je de kans krijgt om je eigen initiatieven en ideeën uit te werken
 • Een jong & gezellig team waarin kennis delen centraal staat, om ervoor te zorgen dat iedereen zijn/haar ambities waar kan maken
 • Een prima stagevergoeding (€300,-)
 • Elke dag verse lunch op kantoor
 • Een onvergetelijke stageperiodeKlaar voor een uitdaging?

Kun je niet wachten om bij ons aan de slag te gaan? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar Bas Knikhuis via basknikhuis@datatrics.com

apply now