Book a demo

Blogs

5 bedste kundetilpasningstips til Black Friday

Som onlineforhandler er det umuligt at ignorere Black Friday. Det er derfor, vi gerne vil præsentere dig for vores 5 bedste personaliseringstips for at sikre dig, at din Black Friday vil blive en enorm succes.

Som onlineforhandler er det umuligt at ignorere Black Friday. Statistikker viser, at Black Friday-​​weekenden i 2018 hos online og offline detailhandlere i Holland alene genererede en omsætning på 2,35 milliarder euro (Betaalvereniging Nederland). Når man ved det, er det meget vigtigt at være godt forberedt på denne korte periode. Det er derfor, vi gerne vil præsentere dig for vores 5 bedste personaliseringstips for at sikre dig, at din Black Friday vil blive en enorm succes.

 

#1. Send en e-mail med Black Friday-tema til det rigtige publikum

En god start på din Black Friday-kampagne kan være at sende en e-mail nogle dage inden, at Black Friday-galskaben starter. Dette giver dig muligheden for at holde dit brand top of mind hos dine (potentielle) kunder, inden Black Friday overhovedet er begyndt. Også selv om promovering af Black Friday-tilbud gennem sociale medier er blevet standard, er en e-mail stadig et meget virkningsfuldt værktøj til at henlede opmærksomheden på dine tilbud og til at få modtagere til at åbne den.


Tips

 • Opret relevante segmenter baseret på klik-adfærd. Ingen kunder er ens. Ved at segmentere dem godt, kan du målrette det rigtige indhold mod den rigtige gruppe. Loyale kunder er for eksempel lette at ramme med loyalitetsprogrammer. I mellemtiden er prisfokuserede kunder lettere at ramme med rabatter.
 • Sørg for, at dine e-mails rent faktisk åbnes af dine kunder. Emnelinjer kan gøre din e-mail-kampagne til en succes eller skyde den i sænk. Derfor er det vigtigt at bruge en fængende emnelinje. Jo flere der åbner din e-mail (open rate), desto flere muligheder har du for at få konverteringer til at ske. Læs denne artikel for nogle generelle tip.
 • Sørg for, at dine kunder ikke kan gå glip af dine Black Friday-tilbud ved at gøre det muligt for dem oprette en kalenderpåmindelse. For eksempel ved deling af en ICS-fil (en ICS-fil bruges typisk til at sende folk mødeanmodninger, holde styr på ferieperioder eller få påmindelser om fødselsdagskalendere). Du vil være sikker på, at dine kunder nøjagtigt ved, hvor dit udsalg finder sted – i det øjeblik, det starter.
 • Timing betyder noget. Send dine kunder en e-mail på det mest passende tidspunkt. Datatrics forudsiger og synkroniserer det bedste tidspunkt for at kontakte en kunde gennem eksterne platforme såsom e-mail-software og automatiseret marketing. Så kan du bruge disse oplysninger for at sende personlige e-mails.


Se vores
vejledningsvideo for at lære, hvordan du opsætte segmenter. Du kan også læse vores dokumentation om tilslutning af din e-mail marketing software.

 

#2. Nå dine kunder via online-reklamer

Google-annoncer, Microsoft-annoncering og Facebook-annoncer er naturligvis gode måder at nå ud til nye og potentielle kunder på. Disse værktøjer er også en god måde at nå tilbagevendende kunder eller kunder fra målgruppen på.

Segmenter oprettet ved hjælp af Datatrics synkroniseres automatisk med Google, Microsoft og Facebook. Du kan bruge flere målretningsmuligheder til at oprette de rigtige segmenter til dine kampagner.


Tips

 • Opret de rigtige segmenter. Du kan finde nogle eksempler på målretning her.
 • Find det rette tidspunkt at poste dit online indhold. Gennem Google Trends kan du finde den perfekte timing for dine søgeord i forbindelse med Black Friday, så du ved, hvornår du skal starte dine kampagner.
 • Sørg for, at du inkluderer en god opfordring til handling (call-to-action). Det er vigtigt at sikre dig, at dine kunder nøjagtigt ved, hvor de kan finde det næste trin. Forslag er “Vis Varer ”eller “Start shopping ”.

 

#3. Sørg for, at du har et nedtællingsur

For at sikre, at dine besøgstal bliver til et stort antal konverteringer, kan du tilføje et nedtællingsur til dit websted eller e-mail. Tilføjelse af et nedtællingsur vil få dine besøgende til at konvertere hurtigere, og de har mindre tid til at tjekke rabattilbud fra konkurrenter.

Tips

 • Opret en dynamisk notifikation, der viser, hvor meget tid der er tilbage til, før salget afsluttes.
 • Vis denne meddelelse på produktsiderne på dit websted.
 • Giv din overtalelse ekstra kraft ved også at tilføje en knaphedsindikator, når det overhovedet er muligt (Der er kun X antal tilbage).

 

#4. Cross / Up-Sell-anbefalinger

Cross / Up-Sell-anbefalinger er gode muligheder for at sælge mere til individuelle besøgende på din hjemmeside. Ved hjælp af disse anbefalinger kan du for eksempel sælge flere varer til besøgende baseret på, hvad de netop nu har i deres indkøbskurv.

Tips

 • Sørg for, at du filtrerer dine emner korrekt. Så sikrer du dig, at de kun ser de produkter, som du vil have dem til at se.
 • Vælg den rigtige anbefalingsstrategi, når du opretter dine touchpoints.
 • Sørg for kun at vise 1 produkt til børn.

 

#5. Gør det til en unik begivenhed

Black Friday er en unik begivenhed. For at lægge mere vægt på det kan du ændre din hjemmesides styling, så den matcher Black Fridays æstetik. Et eksempel ville være at bruge sort farve på dit websted.

 • Et eksempel på et websted stylet efter Black Friday. Det inkluderer også en nedtælling!

Kilde: https://dribbble.com

 • Et eksempel fra Mediamarkts hjemmeside.

Kilde: www.mediamarkt.nl

 • Et eksempel der anvender en header og et startside-banner.

Kilde: http : //www.sunglasshut.com/


Forhåbentlig vil disse inspirationstips give dig bedre muligheder for at få succes med denne Black 
Friday!

 

Kontakt os

Let's get started

Do you want to know more about Datatrics? Book a demo with one of our Solution Architects, and we will show you how the platform works and how it can increase your online conversions.