Book a demo

Success Stories

De Jong Intra en Datatrics

By using Datatrics De Jong Intra attracts new customers, increases online bookings and increases loyalty & engagement among customers, leading to a conversion increase of 19%!

 

De Jong Intra Vakanties, opgericht in 1974, is een middelgrote touroperator met een breed aanbod aan bestemmingen en reissoorten; van Andorra tot de Seychellen en van groepsreizen per bus tot individuele wintersportreizen. De reizen worden online, via reisbureaus en onafhankelijke reisadviseurs verkocht.

De online reisindustrie is zeer concurrerend en de strijd om de aandacht van de online consument is hevig. Veel bedrijven hebben het moeilijk om te concurreren met Online Travel Agencies (OTA’s) en missen de vaardigheden, kennis en het budget om hun online marketing tools volledig te benutten.

De Jong Intra Vakanties streeft ernaar elke klant een persoonlijke boekingservaring te bieden. Hiervoor is het nodig het maximale uit de beschikbare data te halen en deze nog beter te benutten. De kennis om dit op een rendabele manier te doen ontbrak, totdat ze met Datatrics in aanraking kwamen.

 

“Met behulp van Datatrics kunnen wij ons marketingbudget efficiënter besteden. We hebben onze acquisitiekosten per boeking verlaagd door ons veel directer te richten op onze klanten”

Marvin Soekra
Teamlead Online Marketing at De Jong Intra Vakanties

 

Advertising

Nieuwe klanten aantrekken met advertising

Het is belangrijk ervoor te zorgen dat je merk top of mind is bij (potentiële) klanten. Met behulp van Datatrics is het eenvoudig om je als brand te richten op de high potentials, gebruikmakend van data uit zowel interne als externe databronnen zoals een advertentieplatform als Facebook, Instagram, Google Ads en DoubleClick. De Jong Intra Vakanties gebruikt Datatrics voor het verhogen van hun return on advertising spend (ROAS) door het synchroniseren van dynamische segmenten uit Datatrics met advertentieplatforms

 

Website personalisatie

Creëer unieke boekingservaringen die directe boekingen stimuleren

Je website is de plaats waar online boekingen plaatsvinden. Het is daarom key om elke bezoeker een op maat gemaakte ervaring te bieden, afgestemd op zijn of haar persoonlijke behoefte. De Jong Intra Vakanties gebruikt Datatrics voor het personaliseren van de website. Op basis van klanttype, aankoopfase en overtuigingsprincipes wordt een unieke boekingservaring voor elke bezoeker gerealiseerd. Met als resultaat een verhoging van het conversiepercentage met 19%.

 

 

E-mailmarketing

Klantloyaliteit verhogen

Je moet je klanten tevreden houden. Een trouwe klant is een waardevolle ambassadeur voor je merk en zal op je website terugkomen voor toekomstige boekingen. De Jong Intra Vakanties maakt gebruik van de e-mailing solution van Datatrics om geautomatiseerde nieuwsbrieven te sturen naar klanten. Dit verhoogt de klantloyaliteit en vergroot upsell mogelijkheden voor andere reizen.

 

 

E-mailmarketing

Upselling en cross-selling aan bestaande klanten

Relevant zijn is essentieel om je klanten tevreden te houden en ze terug te laten keren naar je website. Met behulp van Datatrics creëert De Jong Intra Vakanties gepersonaliseerde en relevante e-mailcontent op basis van eerdere boekingen, online zoekgedrag en voorkeuren. E-mailcampagnes die eerder dezelfde inhoud voor elke ontvanger bevatten, bevatten nu persoonlijke reisaanbevelingen voor iedere specifieke ontvanger.

 

 

Let's get started

Do you want to know more about Datatrics? Book a demo with one of our Solution Architects, and we will show you how the platform works and how it can increase your online conversions.