Back to events
07 Nov

November 7th, 2017
14:00 - 18:00

[DUTCH] Seminar Predictive Marketing & E-commerce

Benieuwd hoe je je concurrentie voor kunt zijn door toekomstig klantgedrag te voorspellen? Tijdens het seminar predictive marketing & e-commerce op 7 november vertellen Bas Nieland (CEO & Data Magician @ Datatrics) en Sam Engel (Directeur, U) welke mogelijkheden er zijn op het gebied van predictive marketing in relatie tot E-commerce. Het seminar wordt georganiseerd in samenwerking met Copernica.

 

De inzet van predictive marketing zorgt ervoor dat je je online conversie verhoogt. Op basis van data voorspellen algoritmes welke klant geïnteresseerd is in welk product en hoe je die klant het beste kunt benaderen: op welk moment en via welk kanaal. Tijdens het seminar wordt onder andere ingegaan op een aantal cases en ook is er de mogelijkheid om persoonlijk advies te krijgen over de inzet van predictive marketing voor jouw webshop.

 

Datum: dinsdag 7 november, 2017
Tijd: 14:00 uur – 18:00 uur
Locatie: Copernica, 6e verdieping, Ruijterkade 112, Amsterdam

 

Programma

13:30 – Inloop
14:00 – Seminar deel 1
15:15 – Koffiepauze
15:30 – Seminar deel 2
16:30 – Borrel

 

Belangrijk om te weten

  • Het seminar is gratis
  • Neem gerust je collega mee (vergeet hem of haar niet aan te melden)
  • Meld je vóór dinsdag 7 november aan
  • VOL=VOL.

 

Over Datatrics

Datatrics is een platform dat marketeers van bedrijven helpt om predictive marketing toe te passen. Door bestaande systemen te koppelen en zo data te verzamelen kunnen de zelflerende algoritmen van Datatrics voorspellen welke klant, wanneer ontvankelijk is voor welke boodschap en via welk kanaal. Dit alles gebeurt volautomatisch, zodat de capaciteit van het marketingteam niet onder druk komt te staan. Het optimale resultaat behaal je als je zowel de customer journey op de website zelf, als in e-mail marketing en in advertising aanpakt. Klanten die het hele traject doorlopen zien al snel een conversieverhoging van 10-20 procent, dus de omzet groeit.

 

Over U-Digital

Door data en creativiteit te combineren realiseren wij online campagnes die jouw klanten inspireren. Met een team van 15 specialisten verhogen wij conversie, verzamelen we leads en versterken we jouw brand. Met onze NoSpam policy zorgen wij dat iedere campagne, e-mail, banner of advertentie zo relevant mogelijk aan de doelgroep wordt aangeboden. Dat doen we omdat we erin geloven dat met de juiste kennis, inlevingsvermogen en inzet van techniek het mogelijk is om een wereld zonder Spam te creëren. Een wereld waarin mensen enkel in contact komen met inspirerende en relevante content, die aansluit bij wat ze zeggen, denken en voelen.

 

Over Copernica

Copernica is de Nederlandse softwareontwikkelaar van de e-mailmarketingoplossingen Marketing Software, MailerQ en SMTPeter. Met de krachtige marketingsoftware van Copernica zet je zelfstandig e-mailmarketingcampagnes, webpagina’s, mobile en automatische campagnes op. Koppel e-commerce aan Copernica Marketing Software met een van de integraties en volg gemakkelijk verlaten winkelwagens op, verzend campagnes op basis van interesses, beloon loyale klanten en heractiveer inactieve relaties.

[DUTCH] Seminar Predictive Marketing & E-commerce

November 7th, 2017 @ 14:00 - 18:00

Please use the form below to register for this event. Please contact us if you have any questions.

Loading