Back to events
24 Jan

January 24th, 2019
10:00 - 17:00

Webwinkel Vakdagen 2019

Voor de 13e keer vindt het grootste e-commerce-event van de Benelux plaats: de Webwinkel Vakdagen 2019. Na 12 succesvolle edities met afgelopen jaar een recordaantal bezoekers van 12.542, volgt in 2019 een nieuwe editie vol inspirerende sprekers, relevante thema’s en vele exposanten, ook Datatrics zal beide dagen aanwezig zijn! Dus wanneer jij meer rendement uit jouw onlineactiviteiten wilt halen, ben je op de Webwinkel Vakdagen aan het juiste adres.

 

WAAROM BEZOEKEN?
Verdiep je e-commerce kennis in één of twee dagen

Ervaringsdeskundigen en topbestuurders delen hun kennis en ervaring in een uitgebreid programma vol uiteenlopende actuele onderwerpen uit de e-commerce branche. In 11 themazalen en 1 grote keynotezaal worden meer dan 200 inspirerende sessies verzorgd door sprekers uit binnen- en buitenland. Alle informatie die jij nodig hebt om van 2019 een online succes te maken op één plek.

Laat je adviseren door de vele experts op de beursvloer

Meer dan 270 e-commerce leveranciers presenteren zich op de beurs. Zij bieden ervaringen, inzichten en hands-on oplossingen, waarmee jij direct aan de slag kunt. Van marketingoplossingen en webshopsoftware tot aan e-commerce platforms en wetgeving, ze zijn allen aanwezig.

Ervaringen uitwisselen met 13.000 vakgenoten

Met 13.000 bezoekers is er genoeg gelegenheid om te netwerken met andere webwinkeliers, multichannel retailers en prominenten uit de branche. Ontmoet en wissel 2 dagen lang ervaringen uit met duizenden professionals uit jouw vakgebied.

Inspirerende lezingen door top sprekers

Wie kan jou beter vooruit helpen dan de absolute toppers uit de e-commerce? Daarom staat ons keynote programma bol van prominente sprekers die jou kunnen inspireren en belangrijke inzichten meegeven. Bekijk het programma voor meer informatie.

 

Direct Aanmelden