Login Login
Try Datatrics Try Datatrics
Referral Partner

Johan Bakker Marketing

Met de nieuwste technieken zorgen wij voor razendsnelle analyse van grote hoeveelheden data. Die analyse zetten wij om naar een advies. Dat helpt marketing en sales efficiënter en persoonlijker te maken. Met die uitkomsten kun je aan de slag op je website, digitale nieuwsbrieven, maar ook folders en ander drukwerk. Bakker Marketing ondersteunt daarbij graag.

Johan Bakker Marketing

Rijssen (NL)

Nostalgie ten top: een ouderwetse kruidenier. De geuren, het enorme assortiment, zo’n man met een witte jas achter een hoge toonbank. De meeste dingen missen we niet echt, maar één ding willen we nog steeds: de persoonlijke aandacht. De kruidenier die zorgt dat jouw boodschappen al klaar staan, omdat ‘ie je kent en weet wat je wilt. In de moderne, digitale wereld lijkt zoiets onmogelijk. Er is niets zo onpersoonlijk als bestellen via een webshop, toch? Consumenten kijken gewoon naar de goedkoopste leverancier!?

Mispoes. Nu, meer dan ooit, zijn klanten op zoek naar beleving, gekend worden. Voor veel ondernemers een onmogelijke opgave. Gek, want vaak hebben ze zelf de gegevens (letterlijk) op de plank liggen. Bakker Marketing helpt klant- , leden- of donateurgegevens om te zetten naar informatie, waarmee wensen en behoeften echt in kaart gebracht kunnen worden. Zo komen je gegevens tot leven.

Datamarketing

Met de nieuwste technieken zorgen wij voor razendsnelle analyse van grote hoeveelheden data. Die analyse zetten wij om naar een advies. Dat helpt marketing en sales efficiënter en persoonlijker te maken. Met die uitkomsten kun je aan de slag op je website, digitale nieuwsbrieven, maar ook folders en ander drukwerk. Bakker Marketing ondersteunt daarbij graag.

Contact Johan Bakker Marketing to get started!

Connect your Google Analytics account and gain actionable insights to give your marketing activities a boost! Of course, the first month is on us!

Contact Johan Bakker Marketing

Are you ready to give your marketing efforts a boost?

Are you curious why many companies use Datatrics, and how we optimize their marketing efforts? Read our Success Stories or see for yourself!

Loading, please wait...