Book a demo

Success Stories

Van den Assem og Datatrics

Læs herunder, hvordan Van den Assem benytter Datatrics til at personalisere deres website og e-mailmarketing, hvilket har ført til en online konverterings-øgning på 35%!

 

Van den Assem Schoenen, der blev grundlagt i 1910, er en familievirksomhed, som i øjeblikket har 15 butikker, to webshops og omkring 200 ansatte. De har et bredt produktsortiment, der omfatter sko til kvinder, mænd og børn samt tasker og tilbehør. De fører mærker som UGG, Shabbies Amsterdam, Magnanni, Santori og Unisa.

Engagement, hjælpsomhed, ærlighed, ydmyghed og imødekommenhed er de vigtigste kerneværdier i organisationen. “The Van den Assem Feeling” handler om at gøre kunderne glade – de ønsker at skabe den ultimative kundeoplevelse.

Van den Assem Schoenen bruger Datatrics til at samle deres kundedata på én platform og skabe 360-graders-kundeprofiler. De bruger Datatrics til at skabe en personlig oplevelse på deres hjemmeside og (re-)engagere kunder ved hjælp af e-mailmarketing.

 

”Efter at vi begyndte at bruge Datatrics på vores hjemmeside og til personlige e-mailkampagner, er vores click-through- og konverteringsrate steget markant. Vi sætter pris på platformens chatfunktion, der giver hurtig og hjælpsom support. Den brugervenlige platform, som vi har opnået fantastiske resultater med, gør os til en entusiastisk kunde.”

Dominique Brouwer
Online Marketer – Van den Assem Shoenen

 

Personliggørelse af hjemmeside

Skab unikke oplevelser, der driver konverteringen

Din hjemmeside er stedet, hvor konverteringen sker. Den er nøglen til at give hver besøgende en skræddersyet oplevelse, der passer til deres informationsbehov. Van den Assem Schoenen bruger Datatrics til at personliggøre deres hjemmeside ud fra købsfaser, brand-relaterede kunderejser og modtagelighed, hvilket skaber en unik oplevelse for hver besøgende. Dermed har de øget deres konverteringsrate med 35%.

E-mailmarketing

Øg kundeloyalitet og -engagement

Du er nødt til at holde dine kunder tilfredse. En loyal kunde er en værdifuld ambassadør for dit brand og vil vende tilbage for flere køb hos dig i fremtiden. Ved hjælp af Datatrics leverer Van den Assem Schoenen meget personligt og relevant e-mailindhold, der er baseret på tidligere køb, adfærd og præferencer. Ved at sende automatiske e-mails til kunder med Datatrics’ indbyggede e-mail-løsning, øger Van den Assem Schoenen kundeloyalitet & engagement og fremmer mersalg for deres produkter.

Let's get started

Do you want to know more about Datatrics? Book a demo with one of our Solution Architects, and we will show you how the platform works and how it can increase your online conversions.